-0.6 C
Constanța
sâmbătă, 28 ianuarie 2023

Sintagma ”Pe-Se-De” are un nou fan-moștenitor

spot_img

Trebuie citit

Locul președintelui Iohannis, care vede în toate relele pământului „Pe-Se-De” este luat încet – dar nu definitiv – de emulul său de suflet, Florin Cîțu.
Cel care se visează deja El Lider Maximo al PNL și prezumtiv moștenitor al tronului de la Cotroceni (dar mai e mult până departe) a luat sintagma îndrăgită de idolul său și-a fugit în lume, cu ea-n gură.
Mai nou, vina campaniei lamentabile de vaccinare în mediul rural aparține – cui altcuiva?! – decât primarilor Pe-Se-De. În rest, în comunele în care locuitorii au fost binecuvântați cu primari peneliști, treaba merge unsă, ca pe roate.
Însă, pentru a da vina cât de cât veridic pe cei mai mulți primari din România, noul Che Guevara din Palatul Victoria nu s-a sincronizat și cu ministrul său, de la Sănătate!? „Nu avem date la minister care să probeze acest lucru” spune Ioana Mihăilă. Te pomenești că o paște și pe ea o remaniere, după asemenea gafă!…
Deci nu guvernul Cîțu e de vină, care NU alocă fondurile necesare, NU trimite destule vaccinuri la țară, NU organizează caravane, NU comunică suficient cu autoritățile locale (că-s Pe-Se-De, ale naibii) și cu oamenii de rând… NU. Vinovat e PSD. Slavă Domnului că, peste trei ani, nici să vrea, PSD nu va putea da vina pe PNL-USR-PLUȘ, pentru dezastrul global din România. Pentru că, la momentul respectiv, în ritmul ăsta, nu va rămâne mare lucru din actuala echipă/coaliție guvernamentală…

Așa cum de fapt și merită.


Felix STROE

- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri