18.4 C
Constanța
duminică, 19 mai 2024

Brătienii se răsucesc în morminte după ce au aflat pe mâinile cui a încăput partidul lor…

spot_img

Trebuie citit

spot_img

Cu cat se apropie mai mult Congresul PNL, se întețesc scandalurile și atacurile în filiale, taberele transformând lupta politică internă în lupte de stradă.

Recunosc, nu le-am înțeles de la început spiritul de sacrificiu, dar cine mai poate avea îndoieli în privința acestui lucru, în condițiile în care actualii PNL-iștii ar face orice spre binele românilor.

Orice, inclusiv să se ia la bătaie! Că doar nu ați crezut că liberalii-cei care și-au tras, fizic, la gioale după ce s-au îmbrâncit unii pe alții – s-au încăierat din motive de probleme interne de partid? Nici pomeneală de așa ceva. S-au păruit, s-au stuchit, au sărit unii la beregățile altora, doar pentru a fi ei cei care vor munci zi și noapte pentru bunăstarea noastră.

🔘 Creștere economică de 33,3% ! Perioada 3 va fi, apoi, cireașa de pe tortul liberal oferit celui care va câștiga conducerea PNL, după congresul din 25 septermbrie.

🔘 Scăderea, tot cu 33.3%, a prețurilor la alimente, utilități și servicii! Prețuri care au explodat și din cauză că ai lu` Câțu și ai lu` Orban au început să arunce, unii în alții, cu grenade fumigene de nu se mai vedeau peneliștii cu liberalii și premier prin guvern.

🔘 1001 kilometri de autostradă! Nici un km în plus, dând astfel posibilitatea ca măcar un basm șoptit la urechea românului în campanie electorală să devină realitate.

🔘 101 spitale! Nu mai contează de care și pe unde, când Cruella de la Sănătate ne-a asigurat nu va fi vreunul la Constanța și când liberalii de la mal de mare ne-au îmbolnăvit cu declarații aiuritoare pe această temă.

🔘 Vaccinare în proporție de 66,6%! Perioada 6 urmând a fi dăruită, cu generozitate guvernamentală, Uniunii Europene, cea care, la acest moment, ne-a așezat, conform statisticilor , acolo unde ne este locul: pe penultima poziție!

Pentru toate acestea, dar și pentru altele promise de PNL-iștii –Cîț(u)i vor mai rămâne după alegerile din 25 septembrie – le mulțumesc urmașilor Brătienilor. Cei care se răsucesc în mormânt după ce au aflat pe mâinile cui a încăput partidul pe care l-au fondat…

Deputat Lucian LUNGOCI

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri