16.4 C
Constanța
sâmbătă, 13 aprilie 2024

Lucian Lungoci: PSD solicită guvernanților să procedeze la reluarea PNDL

spot_img

Trebuie citit

Prezent la o conferință de presă, vineri 2 iulie, deputatul Lucian Lungoci a atras atentia că șantierele nu pot fi repornite din cauza scumpirilor preturilor la materiile prime – afectate fiind MAI ALES costurile pentru materialele de construcții!Vor tăia din PNDL pentru că a spus că nu a adus niciun plus până acum. „

Solicităm guvernanților reluarea finanțărilor și prelungirea programului și anul viitor! Investițiile stopate presupun cheltuieli de CONSERVARE – se vor înregistrare pagube care nu vor putea fi recuperate.

Noi am propus în Parlament, prin inițiativă legislativă, ca din fondul de rezervă al Guvernului să se asigure această cofinanțare. La Senat, puterea a respins-o deja. Sperăm ca la Cameră, forul decizional, să îi convingem și să treacă.

Un alt proiect vizează derularea restului de 1000 de obiective din PNDL I și prelungirea cu doi ani a termenului, care expira în 2020, dar și actualizarea proiectelor și finanțări suplimentare. Salariile au crescut, materialele, combustibilii s-au scumpit… Firmele care lucrează nu pot susține finalizarea lucrărilor la aceste costuri. Legea există, este votată, dar nu se aplică?”

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri