29.4 C
Constanța
luni, 15 aprilie 2024

Mexico: Estoy embarasada!

spot_img

Trebuie citit

Până acum câțiva ani, dacă nu mergeai în concediu în Thailanda, erai găină.

          Cum, n-ai fost în Thailanda?! Nici în India?!? Nici în China?! Vaaai… Dar am fost în Azergaijan. Nici nu știu cum am ajuns acolo. Ba da, știu – prin Istanbul. O promenadă pe malul mării superbă, cel mai mare steag fluturând, din lume (cică) și cele mai bune restaurante de pește. Verificat!

          Am fost și-n China. În delegație. În Hainan, o insulă în sud, un fel de Madagascar al Asiei. Am făcut două zile dus, două întors, și-am schimbat șase avioane. Am stat doar trei zile. Când m-am întors, parcă eram drogat. Am văzut și Moscova! Două ore, în aeroport…

          Acum însă, dacă n-ai fost în Zanzibar și în Cancun, Mexic, ești o găină și mai mare. Cuuum, n-ați fost deja în Zanzibar?! Acolo se ascultă cele mai mișto manele, pe plajă! Live, cu boxă portabilă. Căutați video pe Youtube – o să muriți de oftică.

          De Cancun nu-ș ce să vă spun. Cultura mea precară îmi spune doar că pe-acolo a locuit Paco de Lucia, pînă a murit, prin 2014. Paco de Lucia a fost un manelist spaniol celebru, da’ i-a plăcut lui să moară în Mexic. Cânta și la chitară, destul de binișor.

          Sigur, lista mea de must visit este (era) alta. Aș vrea să ajung în Portugalia, de exemplu. Cică e mai ieftin ca-n Spania, da’ nu de-aia vreau să merg eu acolo. Și-n Elveția, prin munți. Sau în Grecia insulară (știu, sunt un mitocan, n-am fost niciodată). Mai nou, vreau și-n Playa del Carmen. Nu, n-am cunoscut-o pe Carmen. Păi nu v-am zis?! Acolo, lângă Cancun, a murit Paco de Lucia! Poate-l întîlnesc din întâmplare și-mi dă și mie un autograf. Că de la Al di Meola am. Cum, cine-i Al di Meola?! Alt manelist. Hai, că vă povestesc altă dată, când mă întorc de la plajă, din Zanzibar. Acolo s-a născut Freddie Mercury. Alt manelist și ăsta. Bun dă tot, ce să zic.

Articolul precedent
Articolul următor

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri