29.4 C
Constanța
luni, 15 aprilie 2024

Prototipul manelistului și bombardierul cu pretenții de intelectual

spot_img

Trebuie citit

Cristina Ionescu de la Atac de Constanța NU este nevastă-mea. Nici măcar fosta nevastă. E doar coincidență de nume… Dar tot mi-am luat papară cu asta, pentru ce scrie!

Și tot mă enervează, chiar dacă nu e nevastă-mea. Pentru că scrie al dracu’ de bine, de-mi vine să mă las. Decât să intri-n gura ei, mai bine îți bagi un deget în… buric și-ncepi să țopăi. Azi a comis-o iar, după ce doar ce mă chinuisem să explic care-i treaba cu consilierii primarilor și președinților de consiliu județean, în principal:

„De ce nu are primarul răspunsurile la el? Poate ar trebui să ne uităm spre oamenii care îl înconjoară. Spre anturaj, cum se zice.

Ne oprim doar la Horia Constantinescu și George Măndilă. Ei sunt doi dintre sfetnicii (mințile luminate) primarului.

Horia Constantinescu este prototipul manelistului care nu vrea să admită că este manelist.

Îi place să creadă că și-a depășit condiția de golănaș de Ferentari, fără cultură, dar cu școala vieții. Școala aia adevărată nu prea i-a plăcut. Băiatul descurcăreț care zice că a reușit și care are impresia că le știe pe toate, le rezolvă pe toate, prostește pe toată lumea. Pe amiral l-a păcălit. A fost pe funcție și pe vremea PSD-ului, e pe funcție și acum.  Constantinescu este ambițios, vrea să arate că are întotdeauna dreptate și că deține adevărul absolut. Parvenitul are mereu ceva de demonstrat.

George Măndilă e genul de bombardier cu pretenții de intelectual.

Vorbește încet, rar și dă impresia că în spatele cuvintelor se ascund mult studiu și multă cultură. Greșit! Omul este o lipitoare, un farsor de zile mari, o formă fără fond. Ne-a demonstrat asta într-un interviu în care, pe un ton afectat, a scos pe gură numai nenorociri. Filtrul gândirii i se înfundă dacă e luat la întrebări pe repede înainte. Măndilă trebuie lăsat să cugete îndelung, altfel e terminat. Aerul ăsta academic l-a lovit la inimă pe amiralul nostru. Măndilă e rafinat, solemn, superior. Trebuie să facă parte din echipa de consilieri.

Dacă până acum s-a manelizat doar Mamaia, cu gașca asta la Primărie se va maneliza tot orașul. Țancă Uraganul scrie pe noi.

Revenind însă la ideea de la care am pornit, primarul s-a înconjurat de niște indivizi de calitate proastă și foarte proastă. Nu știu ce ar putea să învețe de la ei. De fapt știu, dar mi-e jenă să spun.”

Întregul articol, AICI.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri