30.4 C
Constanța
luni, 17 iunie 2024

La Constanța, vom vedea cum stau lucrurile…

spot_img

Trebuie citit

Deloc paradoxal, după ce lansezi un proiect nou, în loc să ai avântul entuziast al pionierului, de epuizare te-apucă așa, o lene. Nu mă panichez – știu din experiență că trece repede.

          Și, pentru că m-am grăbit să umplu o „carcasă” la care acum o săptămână mă uitam cu spaimă (vorbesc de Metropola Constanța – ziar online) am improvizat și eu cu ce-am putut. Unii au zis că bine. Alții, firesc, așteaptă să încep di granda. Cum ar fi un interviu, primul de după alegeri, cu fostul primar? Cum ar fi?! Sau cu Gică Hagi, fostul meu coleg de ASE, care a refuzat cu obstinație, ani de zile, să vină vreodată la o emisiune a televiziunii naționale din orașul său de baștină? OK, m-aș mulțumi și cu-n interviu necenzurat cu Șoșoacă. Dar timpul are răbdare, în ciuda la ce-a zis Marin Preda.

          Or, pentru că eu am început pe 4 februarie, am să evoc un articol din 2 aceeași lună, când eu… nu mă născusem încă! Dar pot să jur, chiar dacă nu vă pot dovedi, că gândurile erau de-atunci făcute!? Sunt convins că, citându-l, colegul Dorian Hapurnea, de la Constanta.info, n-o să se supere. Iată ce scria el pe 2 februarie, ziua… mondială a zonelor umede (Hapurnea, Hapurnea!…):

          „Cea mai importantă grijă a actualei administrații, imediat după învestirea de anul trecut, a fost să-și impună oamenii în Consiliile de Administrație ce țin de instituțiile subordonate Primăriei Constanța. Aceste posturi s-au împărțit de fiecare dată în trei. Un om din partea PNL, un om din partea USR și un om din partea primarului Vergil Chițac.

          Acesta a fost algoritmul pe care s-au făcut numirile în consiliile de administrație. În public, salvatorii de la USR Constanța au încercat să ne mintă că așteaptă CV-uri, că vor impune în consiliile de administrație oameni profesioniști. În final, au fost atât de disperați să aboneze la banul public doar colegii de partid, încât au ajuns să trimită, de exemplu, contabila partidului în Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal. Te iei cu mâinile de cap.”

          Să zicem că ăsta e doar un teaser. Puteți citi întregul articol aici. Eu încă sunt la încălzire… Aștept să-mi treacă oboseala și voi fi curând în primul „11” de presă al Constanței. Cu propriile mele dezvăluiri… Rămâneți prin preajmă – când vedeți că se aprinde lumina, nu mai sunați, intrați direct.

Articolul precedent
Articolul următor

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri