18.4 C
Constanța
luni, 27 mai 2024

Generarea de deșeuri rămâne principalul dușman al mediului înconjurător

spot_img

Trebuie citit

spot_img

Angajamentul și atitudinea proactivă față de mediu a companiei Polaris M Holding sunt demonstrate prin activitatea permanentă pe care o desfășoară în domeniul colectării separate și a sortării deșeurilor, în vederea reciclării. Acest proces s-a putut desfășura cu ușurință o dată cu înființarea stației de sortare a deșeurilor municipale în Constanța.

Pentru a reduce cantitatea de deșeuri depozitată la rampa ecologică, Polaris a implementat o serie de proiecte ce vizează colectarea selectivă a deșeurilor, și anume „Sacul galben” și pubela galbenă pentru zona de case și containere moderne, pentru colectarea deșeurilor reciclabile în zona de blocuri. Printre recipientele pentru colectarea selectivă a deșeurilor menționăm containerele de tip „Igloo”, containerul galben și module pentru colectarea separată.

Generarea de deșeuri rămâne principalul dușman al mediului înconjurător. Astfel, pentru a reduce cantitatea de deșeuri pe care o producem este necesar să prevenim apariția deșeurilor. Înainte de a achiziționa un produs este important sa ne punem întrebarea dacă avem cu adevărat nevoie de el, practic, să respectăm principiul celor 4R:

  • REDUCERE – Am nevoie, cu adevărat, de acel produs?
  • REPARARE – În loc să arunc un produs care s-a stricat, oare pot să-l repar?
  • REUTILIZARE – Cum pot sa reutilizez un anumit produs?
  • RECICLARE – Poate fi reciclat acel produs în loc să-l arunc împreună cu celelate deșeuri?

POLARIS M HOLDING

spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri