-2.6 C
Constanța
miercuri, 8 februarie 2023

Chițac are o treabă: ce statui să amplaseze în Constanța

spot_img

Trebuie citit

În goana după imagine,  politicienii de la orice nivel-  guvern, parlament, primarii, președinții de consilii județene, consilieri locali, consilieri județeni- remit către mass-media comunicate de presă cel puțin neghioabe, ca să nu le spunem altcumva.

Un exemplu elocvent în acest sens este comunicatul de presă , postat de Altfel și pe pagina de facebook a Primăriei Constanța. Comunicat în care, cu multe cuvinte nu se spune ceva concret!  

Din care nu aflam nimic interesant, în condițiile în care întâlnirea referitoare la statuile ce urmează a fi amplasate în municipiu a fost mediatizată în luna septembrie. Și când  propunerile  au fost anunțate, iar amplasamentele identificate.

„Personalitățile propuse pentru dezbatere de către specialiștii în domeniu au fost: Împăratul Constantin cel Mare, Regele Carol I, Regele Ferdinand, Remus Opreanu, Cella Serghi. Acestea s-au evidențiat prin importante contribuții la istoria și dezvoltarea vieții orașului.”, se precizează în comunicat  

De ce a mai fost nevoie, totuși, de cuvinte goale  ce din coadă au sunat?    

Pentru a scunde faptul că la acest proiect a fost vorba despre o alergare după nume și nu despre un concept. așa după cum a punctat un constănțean bine intenționat în această problemă? Un concept care ar fi putut reprezenta ceva dacă problema era luată în serios, începând cu montarea unor statui reprezentative pentru anumite perioade istorice ale Constanței!

Întregul articol, AICI.

- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri