7.4 C
Constanța
miercuri, 29 noiembrie 2023

Prețurile medicamentelor uzuale au explodat în România!

spot_img

Trebuie citit

Datele oficiale publicate acum aproximativ două săptămâni de Institutul Naţional de Statistică (INS) arată că preţurile medicamentelor au crescut cu peste 20%, cel mai mare procent atins în ultimii ani.

A fi pacient în România este o povară greu de dus. Dincolo de toate problemele sistemului de sănătate, lipsa spitalelor, a medicilor, a serviciilor medicale de calitate, mai nou românii se confruntă și cu această criză a medicamentelor.

Le reamintesc guvernanților că majorarea prețurilor la toate produsele coșului zilnic pune deja o presiune uriașă pe traiul românilor, pe puterea de cumpărare, pe calitatea vieții lor.

Ăsta este ultimul lucru care le mai lipsea! Să nu își mai permită medicamentele de care au nevoie și să se frământe lună de lună dacă le vor ajunge banii să-și plătească facturile, să cumpere de mâncare sau să-și procure medicamente.

Oare asta merită părinții și bunicii noștri după o viață de muncă și de cotizat la sistemul public de sănătate?

Așa stau lucrurile în România condusă de 33 ani de PSD și PNL! Așa arată disprețul și lipsa de respect pentru cetățenii care le-au acordat votul de încredere.

Senator Evdochia Aelenei

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri