25.4 C
Constanța
luni, 17 iunie 2024

Chițac încalcă deja Legea și nici n-au început alegerile!?

spot_img

Trebuie citit

Organizația Județeană a PSD Constanța a depus la Biroul Electoral de Circumscripție o sesizare ce îl vizează pe primarul Vergil Chițac, unul dintre organizatorii alegerilor locale din 9 iunie.

Potrivit acesteia, „fiecare secție de votare trebuie sa dispună de urne distincte pentru fiecrare tip de scrutin, precum si de o urnă speciala, care se etichetează corespunzator”.

Or, dom’ primar a decis de la sine putere să facă economie (că banii s-au dus pe beculețe de Crăciun) și să pună „decît” TREI URNE!?

„În intreg municipiul Constanta, in sectiile de votare sunt doar 3 urne de vot, primarul nedorind sa asigure numarul legal de urne de vot. Scuza a fost ca doua dintre cele 2 urne de vot vor fi impartite in 2 mini-urne printr-un perete separator si se va asigura cate o fanta de introducere a buletinelor de vot pentru fiecare mini-urna.

În Anexa nr.2 la Hotararea nr. 44/2016 este explicitat, in clar, modul in care trebuie confectionata urna de vot, mod ce nu permite ”artificiul” uzitat si pus la cale de primarul municipiului Constanta.

Prin urmare, avand in vedere numarul urnelor de vot si modul in care au fost confectionate, consideram ca a fost savarsita contraventia prevazuta de art. 53 pct.13.m) din Legea nr. 33/2007, motiv pentru care solicit sanctionarea contraventionala a Primarului municipiului Constanta, domnul Vergil Chitac.”

Ca și până acum, pe primarul Chițac o să-l doară la bască, așa cum l-a durut 4 ani de zile.

Și nimic n-o să i se întâmple.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri