13.4 C
Constanța
luni, 27 mai 2024

Eforturile OMD Mamaia încep să se materializeze ăn rezultate din ce în ce mai clare

spot_img

Trebuie citit

spot_img

În ciuda vremii capricioase, un număr uriaș de turiști au petrecut minivacanța de 1 Mai și Paște pe litoral. Când e vorba de distracție, românii au avut de unde alege: o mulțime de evenimente au avut loc în stațiunile de la malul mării.

Peste 70.000 de turişti români şi străini s-au aflat în hotelurile si apartamentele de vacantă de pe litoralul românesc, în perioada 25 aprilie – 6 mai 2024, în primul interval oficial de Deschidere Sezon Litoral 2024. Vremea s-a arătat nefavorabilă în primul interval, ce a cuprins tradiţionala perioadă 30 aprilie – 2 mai, altfel am fi avut chiar şi mai mulţi turişti sosiţi la mare. Din fericire, ‘evenimentul bate vremea”, în sensul că majoritatea tinerilor şi a celor care aveau deja bilete şi planuri la Festivalul de muzică electronică SUNWAVES, la petrecerile din Cluburile de noapte din Mamaia sau la Festivalul gastronomic “Festivalul du Bonheur”.

Mamaia şi Mamaia Nord, Vama Veche şi Costineşti sunt cele trei
destinaţii cu care, şi de această dată, s-a deschis sezonul, acestea
fiind, de fapt, ”capitalele consacrate ale distracţiei. SUNWAVES, festival de muzică electronică cu care se deschide de obicei sezonul, a atins 90% turisti străini, din totalul participantilor, cu peste 35.000 participanti ca trafic per total perioadă!

Vremea frumoasă înregistrată în al doilea interval, cel orientat în jurul sărbătorii Pascale ortodoxe, a atras la mare chiar mai multi turişti. Există deci premisele unui sezon estival 2024 de excepție, la Mamaia.

spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri