16.4 C
Constanța
luni, 29 aprilie 2024
spot_img

Stelian Ion (USR): în campania din 2020, Vergil Chițac promitea că va construi un parc industrial. NU EXISTĂ!

spot_img

Trebuie citit

„Deschidem Constanța pentru investitori! Ani întregi, orașul a stat pe loc, în timp ce alte zone importante din țară au mers înainte. Vom avea în Primăria Constanța o echipă dedicată, care se va ocupa de atragerea de investitori și de discuțiile legale cu aceștia.

De-a lungul timpului, au venit investitori și au bătut la ușile Primăriei. În anii 2000, li se cerea șpagă și mulți au făcut cale întoarsă. Constanța a rămas cu această percepție negativă și a ratat, în ultimii trei ani și jumătate, ocaziile de a scăpa de această tinichea.

În campania din 2020, Vergil Chițac promitea că va construi un parc industrial. NU EXISTĂ. Nu doar că nu a avut o strategie în acest sens, însă nici nu a comunicat la capitolul investiții.

Toate marile orașe din lume au avut planuri de dezvoltare, pe care le-au și respectat. Planuri gândite să existe și zone publice și zone verzi, și câte o grădiniță în cartiere, pentru că nimic nu se face haotic.

Recâștigarea încrederii marilor investitori că în Constanța afacerile corecte se dezvoltă, că este un mediu competitiv, că nu se cere șpagă pentru autorizații sau cote din investiții face parte din planul meu de viitor pentru a accesa potențialul imens al orașului.”

Deputat Stelian ION, USR

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri