13.4 C
Constanța
luni, 27 mai 2024

Guvernul PNL fură de la gura copiilor!

spot_img

Trebuie citit

spot_img

Tot ce a făcut, până la acest moment, guvernarea de dreapta s-a repercutat negativ asupra românilor. Dar ce a pus la cale, la acest moment,este realmente CRIMINAL.

Orice gest precum cel al anulării majorării alocațiilor pentru copii nu poate fi considerat altfel, într-o țară în care peste jumătate dintre ei trăiesc sub spectrul sărăciei, iar unii chiar în sărăcie extremă. Situația este mult mai rea în mediul rural, acolo unde locuiesc 74% dintre copiii săraci ai României și unde sărăcia este citată ca principala cauză a abandonului școlar. Și nu o spune PSD, ci World Vision România!

În privința sărăciei copiilor, România conduce detașat, cu 51%, urmată de Bulgaria, unde 45,2% dintre copii se află în risc de sărăcie. Procentele nu sunt rezultatele vreunui calcul făcut de PSD, ci din Raportul Parlamentului European!

În aceste condiții, guvernul Cîțu a anunțat că va anula două dintre cele 5 tranșe pe care PNL a promis că le vor acorda în campania electorală pentru a respecta legea dublării alocaților, adoptată de PSD în mandatul trecut.

Susține așa zisa dreaptă aflată vremelnic la Putere, că nu sunt bani și că majorările vor intra în vigoare din anul 2022. Dând la o parte faptul că pentru sponsorii liberali, primarii peneliști și grupurile de interese din acest partid se găsesc întotdeauna bani, nu putem să nu-i întrebăm pe premierul Românie și președintele PNL cât de liniștiți dorm știind că au condamnat la înfometare, încă un an, mii de copii ?

Adică, domnule Cîțu și domnule Orban, cei peste 250.000 de copii care încearcă în fiecare zi să trăiască cu senzația de foame continuă și să își ignore stomacul gol în timpul orelor de curs!

Nu o spune PSD, ci statisticile tuturor ONG-urilor autohtone precum și rapoartele tuturor instituțiilor europene!

PSD a adoptat legea pentru dublarea alocațiilor, PNL fură de la gura copiilor!

Orice alt comentariu este de prisos în țara condusă de Cîțu și Orban…

Deputat Lucian LUNGOCI

spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri