18.4 C
Constanța
vineri, 23 februarie 2024

De pe catwalk în CA-ul spitalului

spot_img

Trebuie citit

“Liderul PNL de la Cluj i-a cerut demisia bombei-sexy numită politic la un spital; tânăra a acceptat“ titrează un site de știri.

          Intrând pe firul poveștii aflăm că tânăra Claudia Ardelean a fost numită în Consiliul Administrativ al Spitalului Județean Cluj, gest care a scandalizat opinia publică după ce presa a dezvăluit că aspiranta la funcția publică este o fostă miss dar în același timp absolventă a două facultăți, iar în urma valurilor create i s-a cerut demisia.

          Dacă știrea s-ar fi oprit la această demascare, desigur că tabăra feministelor ar considera acest gest incalificabil, iar domnișoara în discuție ar fi  o victimă, o țintă a mitocăniilor de origine misogină, demisia ei ar fi rodul mentalității primitive că o femeie nu poate fi și frumoasă și deșteaptă.

          Făcând săpături în continuare intrăm pe rețelele de socializare să aflăm mai multe despre cine este această tânără speranță a cărei ascensiune a fost curmată brusc și injust. Când colo, ce să vezi? Ni se înfățișează o gingașă făptură, o divă cu un apetit nestăvilit pentru selfiuri, filtre, poziții provocatoare, buze, craci, fițe și pițiponceală.

          Să-mi fie cu iertare, dar ceva e profund greșit în acest tablou. Desigur, oricine are dreptul să afișeze ce vrea despre propria-i persoană din megalomanie și exces de vanitate. Și în definitiv, ce e frumos și lui Dumnezeu îi place și merită impărtășit să se bucure și retina altora.

          Funcția publică și statutul care vine cu aceasta impune însă reprimarea pornirii de a afișa o imagine de bombă-sexy, decolteurile adânci și pozele de divă cu bot de rață decredibilizează complet iar orice urmă de profesionalism, seriozitate și competență cad în desuetudine.

          Dar stați, asta nu e tot, cum spun reclamele la teleshopping.

          Demisia forțată a venit pe fondul unui scandal deja existent cu mari probleme de imagine pentru PNL, privind numirea în funcții. Bunăoară, acum câteva zile PNL Iași dădea cu bâta în baltă cu angajata de la Apele Române, fostă chelneriță care nu știa unitatea de măsură a debitului de apă. Care probabil e cinzeaca…

          Nu este de mirare că astfel de personaje sunt retrase din funcții, imediat după scandalurile din presă. Nu se poate devoala faptul că PNL continuă tradiția divelor, amantelor, miss-elor pe care le recomandă în funcții publice doar carnetul de partid. Și formele apetisante.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri