18.4 C
Constanța
duminică, 19 mai 2024

„Asigurăm servicii de Salubrizare. Polaris M. Holding nu poate face educație”

spot_img

Trebuie citit

spot_img

Sezonul estival și cantitatea dublă de deșeuri menajere îngreunează activitatea muncitorilor de la Salubrizare. Cantitățile de deșeuri pe care Polaris M. Holding le colecta până la începutul lunii iunie, au ajuns să fie dublate de cele lăsate în urmă de turiștii veniți pe litoralul românesc, aspect care îngreunează și mai mult activitatea companiei.

Numeroasele apeluri și sesizări primite de Polaris M. Holding în ultimele 2 luni, de la
deschiderea sezonului estival, ne văd îndreptățiți să aducem mai multe argumente atât constănțenilor, cât și turiștilor aflați pe litotalul românesc, pentru a cunoaște situația în fapt.

“În perioada 2020-2021 de la venirea pandemiei, am fost nevoiți să ne aducem forță de muncă din afara României, pentru că nu am găsit în municipiul Constanța personal specializat, care să desfășoare activitatea de Salubrizare în teren, pentru municipiul Constanța. Restricțiile de călătorie impuse de pandemie anul trecut, ne-au împiedicat să îi aducem pe muncitorii care trebuiau să își înceapă activitatea la Polaris, încă din această primăvară. Suntem parteneri cu mai multe agenții de recrutare personal, însă datorită situației la nivel global, independentă de noi, pandemia ne-a împiedicat să aducem oameni până în prezent. Suntem în discuții cu alte localități din județul Constanța, în speranța că vom găsi persoane dornice să muncească. De altfel, într-o perioadă de criză economică, Polaris a avut mereu posturi noi scoase la concurs, deci suntem printre companiile care au asigurat locuri de muncă pentru constănțeni”, au declarat reprezentanții companiei Polaris M. Holding.

Deficitul de forță de muncă, dar și faptul că de la începutul sezonului estival,
cantitățile de deșeuri s-au dublat, îngreunează și mai mult desfășurarea activității companiei în condiții normale.

Polaris M. Holding primește în fiecare săptămână sesizări însoțite de fotografii din
mai multe zone ale Constanței, de unde oamenii reclamă cantitățile dublate de gunoi
menajer, la doar câteva ore după ce autocompactoarele Polaris trec prin zonele respective:

„Acest lucru se întâmplă pentru că în zonele respective populația orașului s-a dublat.
Vorbim de zona centrală a orașului, dar și de stațiunea Mamaia. În contextul actual, deși contractul încheiat cu administrația publică locală prevede că activitatea de colectare ar trebui realizată o dată la 2 zile pentru asociațiile de locatari din municipiul Constanța, cu toate acestea Polaris M. Holding colectează deșeurile în fiecare zi. La unele platforme, ajungem să colectăm și de 3, chiar 4 ori pe zi”, mai spun reprezentanții companiei.

Polaris M. Holding îi asigură pe constănțeni, dar și pe turiști, că personalul nostru
lucrează 24 din 24 pentru a reuși să colecteze toată cantitatea de deșeuri din oraș și din stațiunea Mamaia.Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri