14.4 C
Constanța
duminică, 14 aprilie 2024

Represalii pentru un copil care a trimis o scrisoare primului ministru!?

spot_img

Trebuie citit

La doar 12 ani, Raul Babi este un copil aparte, care iubește libertatea și care nu a ezitat să-i aducă la cunoștință prim-ministrului României, Florin Cîțu, prin intermediul platformei Facebook, nemulțumirea lui vizavi de toate nedreptățile care simte că-i viciază prezentul – tradus în actul educațional – și mai ales viitorul – puternic marcat de imixtiunea politicului.

El și-a făcut publică indignarea în legătură cu situația în care a ajuns educația românească, introducând-o într-un profund context politic, analizat dintr-o surprinzătoare perspectivă, pentru un elev de clasa a VI-a.

Dincolo de faptul că este un elev conștiincios din clasa a VI-a a Școlii gimnaziale nr. 37 din Constanța, Raul studiază limba chineză la Clasa Confucius (Universitatea „Ovidius”) cu predare în limba engleză (anul 3). A promovat primele două examene finale de an – HSK1 și HSK2 la Universitatea din Beijing, China. Vorbește limba engleză fluent de la 8 ani, precum și alte câteva limbi – italiana, franceza, spaniola, germana, coreeana, etc. A primit deja o bursă și invitația de a-și continua studiile în Coreea de Nord. Are pe youtube un canal propriu, regizat în totalitate de el, în care predă lecții de limba spaniolă.

Din păcate, tânărul Raul avea să cuprindă în „epistola” sa către premier și situații prea bine cunoscute în sistem, dar care au adus un prejudiciu de imagine unității în care învață. Marți, în fața părinților și a directorului unității, a declarat că s-a referit la modul general.

„În școală, pe scări, se vând țigări”… „«bombardierii» clasei își permit să jignească uneori profesorii”.

Întregul articol, AICI.

SCRISOAREA ELEVULUI RAUL BABI A FOST PUBLICATĂ ÎN TREMIERĂ DOAR DE METROPOLA CONSTANȚA, AICI.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri