8.4 C
Constanța
miercuri, 28 februarie 2024

Păianjeni emoționali

spot_img

Trebuie citit

Sunt burlaci care au „mii de prietene” pe facebook. Dacă se apucă să le dea mesaj privat, iau niște flyturi de dracii îi iau.

Pentru că tipul asta de acțiune a intrat în zona aia ieftină, de care zice Moromete (când zice „nu prea des, că se ieftinește”) iar dacă o femeie fuge instinctiv de ceva, este ieftineala. Unii burlaci d-ăștia, colecționari de profile feminine (ăi eu fac parte dintre ei, că deh, de ani de zile de când facebook îmi bagă o dată la trei rânduri „oferte” cu potențiale prietene, ce mă costă când văd o frumoasă, să dau cu deștul dedesubtul ei. Din zece, una tot acceptă.

Asa că, în timp m-am trezit și eu că sunt „burlac cu mii de prietene pe facebook” și probabil ca de-aia sunt încă burlac!) s-au prins că nu mai merge cu mesaje private date așa, prin surprindere și că își pierd orele din viața zilei dacă fac asta aiurea, pe acolo… și deci au schimbat strategia. Au început să scrie pe propriul lor zid „siropuri”, „peltele” și alte dulcegării, îmbrăcate frumos într-o poleială de psihologie ușor psihedelică, presărată cu te miri ce alte inepții de sfaturi din zona emoțională.

Și pe urmă, după ce publică o astfel de baclava făcută pe genunchii creierului mic de la degetul mare central, așteaptă să vadă like-urile. Și obțin like-uri!…. Căci, din miile alea de la „marea lor colecție”, sunt câteva sute de căzute în instabilitate emoțională și au nevoie sa citească uneori baclavale de-astea. După care, burlacii ăștia siropari așteaptă mesaje private sau alții inițiază ei mesajele date celor care deja au reacționat la pelteaua lor, având șanse mult mai mari de data asta sa le vrăjească pe alea decât cei ce se bagă la modul brutal direct pe ele.

Bleah! Zic bleah, ca am arahnofobie, iar ăștia se comporta ca niște păianjeni emoționali. Își lansează plasa făcută din dulcegării ieftine și așteaptă muștele proaste să cadă în ea…

Paul Adrian ARMONICUS

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri