0.4 C
Constanța
sâmbătă, 28 ianuarie 2023

Aproape o lună de când Murad i-a cerut demisia primarului Chițac. O să se facă și de 40 de zile…

spot_img

Trebuie citit

Omul de afaceri Mohammad Murad a declarat că a vrut să candideze la Primăria Constanța, dar că a fost oprit după ce a primit un telefon.

„Eu personal am vrut să candidez, dar am primit un telefon în care mi s-a spus așa, clar: Ca să nu riști să pierzi ce ai făcut până acuma, mai bine nu te băga. Să știți că sunt o persoană unde m-am dus am lăsat ceva în urmă. Chiar am dorit să fac ceva pentru Constanța și pentru constănțeni, dar m-am gândit mai bine și am zis că decât să risc, nu că ce am făcut, să fiu în locul nepotrivit, am zis că sunt oameni mai înțelepți care știu că e mai bine pentru România.”

Mohammad Murad a afirmat că regretă că s-a retras.

„Acum vă spun că îmi pare rău că m-am retras, pentru că nu e normal Constanța să fie în fiecare an din ce în ce mai rău. În 30 de ani, Constanța a ajuns de la locul 4 economic pe locul 12 – 13. Am ajuns să ne uităm la Brașov, la Cluj, la Timișoara, la Iași, iar Constanța e din ce în ce mai rău pentru că nu au fost persoane potrivit la locul potrivit.”, a mai spus omul de afaceri.

Murad a punctat că aceste este cel mai prost sezon estival din ultimii 30 de ani și că o parte din vină îi aparține și primarului Vergil Chițac.

Acesta i-a cerut demisia de onoare lui Chițac. „Așa aș fi făcut eu în locul lui. Faceți un pas înapoi. Poate vă stă mult mai bine ca senator, dar nu ca primar.”

- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri