8.4 C
Constanța
sâmbătă, 2 martie 2024

Primarul INCULPAT Chițac a fost trântit și de proprii consilieri PNL. Consiliul Local s-a constituit parte civilă!

spot_img

Trebuie citit

Consiliul Local Municipal Constanța s-a reunit în ședință extraordinară, în data de 12 ianuarie, pentru a vota dacă se constituie parte civilă în dosarul în care primarul Vergil Chițac este inculpat, într-un dosar DNA. Suma imputată este de 1.728.000 lei.

Ședința s-a desfășurat prin mijloace electronice. Cu toate acestea, primarul nu a participat!? Cei 26 de consilieri prezenți, PNL, PSD și USR au votat pentru. (…)

Consilierii liberali au depus un amendament tehnic, de completare al proiectului inițial, potrivit căruia, suma cu care se constituie CLM parte civilă va fi cea constantă de instanța de judecată.  Amendamentul a fost adoptat cu 26 de voturi PENTRU. A votat așadar chiar și PNL, chiar și viceprimarul Ionuț Rusu, cel mai apropiat colaborator al primarului Chițac.

Primarul Vergil Chițac este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și fals intelectual. Procurorii spun că în calitatea sa de primar acesta a efectuat plăti nelegale în cuantum de 1.728.000 de lei, aducând un prejudiciu bugetului local și obținând totodată foloase necuvenite organizatorului UIM Events SARL, care a organizat concursul de bărci din Mamaia, din vara acestui an. Exact același concurs pe care îl organiza Radu Mazăre.

Întregul articol, AICI.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri