17.4 C
Constanța
luni, 27 martie 2023

„Unitatea Militară Constanța, comandată de pensionarul special Vergil Chițac, arată jalnic”

spot_img

Trebuie citit

Stelian Ion: „Veți spune: e normal, sunt deschise multe șantiere. Nu e chiar așa”, spune fostul candidat la Primăria Constanța.

Acesta oferă și patru argumente:

1. Șantierele sunt deschise pe proiectele lui Decebal Făgădău.
2. Lucrările se desfășoară absolut haotic, tot orașul e blocat.
3. Firmele sunt lăsate de Vergil Chițac și mâna sa dreaptă, Felicia Ovanesian să-și facă de cap. Sunt tronsoane lungi unde nu s-a lucrat foarte mult timp.
4. Cel mai grav, poate, la final rezultatul e dezastruos. Sunt lucrări de proastă calitate, bani aruncați pe apa sâmbetei.

Stelian Ion a oferit un exemplu concret: zona bulevardului Alexandru Lăpușneanu, între CityMall și Dobrogea. Aici, asfaltul este „vălurit, neregulat, parcă s-ar fi turnat acum 10 ani”, iar linia continuă care blochează accesul riveranilor către cartierul Tomis Nord, spre aleea Heracleea, Capidava, Argeșului, str. Suceava, str. Dispensarului „le face viața acestora un coșmar”. Trebuie să ocolească kilometri întregi pentru a ajunge acasă, crește poluarea, cresc cheltuielile, se pierde timp și se consumă nervi. Iar str. Adamclisi este blocată, efectiv.

Principalul vinovat pentru mizeria asta este Vergil Chițac, care doarme în post și nu are grijă de unitatea militară în care a transformat Constanța. Să mă scuze militarii adevărați, comandanții, pentru că, în general, unitățile militare sunt curate, ordonate, îngrijite. Chițac se putea implica pentru corectarea proiectului astfel încât constănțenilor să li se îmbunătățească viața, nu să li se înrăutățească. Nu a mișcat niciun deget. Mai mare bătaie de joc la adresa constănțenilor rar mi-a fost dat să văd! Tot PR-ul din lume, toată campania asta de imagine pe care a pornit-o Chițac acum, nu îl vor putea salva în 2024 pentru că oamenii nu mai suportă să fie batjocoriți în felul ăsta!”, a mai spus Stelian Ion.

Întregul articol, AICI.

- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri