30.4 C
Constanța
luni, 17 iunie 2024

Lucian Lungoci și senatorul Felix Stroe, onorați să asiste la „Crosul Copiilor”

spot_img

Trebuie citit

Lucian Lungoci, deputat PSD Constanța, a fost prezent la “Crosul Copiilor”, organizat de Școala Gimnazială numărul 1 din localitate, sub patronajul primăriei Limanu. La finalul acțiunii, parlamentarul social- democrat a transmis felicitări copiilor participanți la acest cros, felicitări părinților care au fost alături de ei, felicitări cadrelor didactice implicate total în educația elevilor și, nu în ultimul rând, felicitări echipei din Primăria comunei Limanu care a ales să investească în formarea tinerei generații.

Deputatul Lucian Lungoci și senatorul Felix Stroe au fost onorați să asiste la “Crosul Copiilor”

“Ajuns la a III-a ediție, Crosul Copiilor, organizat de Școala Gimnazială numărul 1 din localitate, sub patronajul primăriei Limanu,  a fost o plăcere pentru participanți, o mândrie pentru părinți și o încântare pentru noi.

Eu, în calitate de deputat, precum și senatorul Felix Stroe am fost onorați să asistăm, invitați fiind de primarul Daniel Gheorghe Georgescu, la acest cros care, dincolo de activitatea fizică în sine, a fost prilej de bucurie pentru copiii și adolescenții din comună. De la 3 la 16 ani, toți cei 600 de participanți au dorit să arate  că mișcarea, alergarea – în special – și  sportul – în general – sunt importante.

Așa după cum  importante sunt și rezultatele la învățătură, elevii acestei școli obținând rezultate bune și foarte bune în acest sens.

Școala are o  vechime de 100 de ani, dar arată precum una foarte modernă, cu dotări pe măsură. Este reabilitată, având săli de clasă și laboratoare utilate, un teren de sport care poate concura cu cele din orice municipiu al județului Constanța, precum și locuri de joacă.  

Tot în Limanu, se află în construcție o sală de sport modernă, unde se vor antrena viitori campioni ai Constanței!

Felicitări copiilor participanți la acest cros, felicitări părinților care au fost alături de ei, felicitări cadrelor didactice implicate total în educația elevilor și, nu în ultimul rând, felicitări echipei din Primaria comunei Limanu care a ales să investească în formarea tinerei generații.

O investiție pentru viitorul comunei, al județului Constanța și al României!”, a transmis Lucian Lungoci, deputat PSD Constanța.  

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri