33.4 C
Constanța
luni, 15 iulie 2024

Lucian Lungoci: bugetul este al țării, nu al lui Cîțu sau Orban!

spot_img

Trebuie citit

Bătălia pentru președinția PNL a ajuns la stadiul de comedie tragică.

Este de râs maniera în care Florin Cîțu și Ludovic Orban se încaieră, ca pe maidan, pentru a arăta primarilor liberali cine este boss-ul care va împărți banii, în urma rectificării bugetare.

De plâns este faptul că, în timpul în care cei doi mai au puțin și se iau la păruială de partid, primarii de altă coloratură politică și, mai grav, locuitorii din comunitățile conduse de aceștia, au devenit victime colaterale ale luptei din interioriul PNL.

Pentru ei, nici Cîțu, nici Orban nu vor aloca vreun leuț la rectificarea bugetară! Sumele vor fi folosite pentru cumpărarea voturilor de la primarii PNL. Cei care vor primi – fără număr, fără număr – de la nașu’ Cîțu și cuscru’ Orban mulți bani de la bugetul de stat.

Buget alimentat din taxele și impozitele românilor, indiferent pe cine au votat la locale sau parlamentare. Este inadmisibil ca cei care nu au pus ștampila pe sigla PNL să fie, acum, victime ale războiului dintre doi liberali, cărora li s-a urcat Puterea la cap guvernamental sau parlamentar.

Domnule premier, domnule președinte al Camerei Deputaților, bugetul este al țării, nu al lui Cîțu sau Orban!

Deputat Lucian Lungoci

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri