7.4 C
Constanța
miercuri, 22 martie 2023

Escavatorul galben nu mai e. Se transformă!

spot_img

Trebuie citit

Chițac a anunțat doborârea din greșeală și nepricepere a celebrului escavator galben, atât de iubit de constănțeni.

Escavatorul decolase marți dimineață de la baza sa din zona Tomis III (care găzduiește astfel de aparate) și se îndrepta spre Dacia, pentru o misiune programată de recunoaștere, care de obicei durează între 18 și 36 de luni.

Aceste aparate cu sau fără pilot pot purta târnăcoape, picamăre, cazmale, însă cea trimisă luni în misiune era neînarmată și neînsoțită de buldozerul de asalt care face de obicei parte din escadron.

Escavatorul este dotat cu camere sofisticate și senzori care pot supraveghea atât autogara din Tomis III cât și săpăturile de pe Lăpusneanu – o misiune obișnuită pe frontul deschis din Constanța.

Se pare că doi muncitori beți, mult mai rapizi decât escavatorul, s-au învârtit în jurul lui și au aruncat în parbriz cu căcat, aparent încercând să-i obtureze camerele video sau să-i strice senzorii, a afirmat sursa citată de un ziar obedient primarului (știți voi care…).

Incidentul a șocat-o până și pe Feliciul, care urmărea de la baza militară din Casa Albă imaginile video transmise chiar din escavatorul atacat. Administrația Chițac se teme de mai multe luni că un incident și pe strada Ștefan cel Mare ar putea duce la o confruntare cu locuitorii orașului.

Vom reveni cu amănunte.

- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri