10.4 C
Constanța
vineri, 29 martie 2024

Trafic îngreunat pe bulevardul Tomis din Constanța!

spot_img

Trebuie citit

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe bd. Tomis nr. 253 din municipiul Constanța, echipele RAJA S.A.  au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe primele 2 benzi de circulație de pe acest bulevard (în zona fântânii arteziene), pe o porțiune de 50 m, cu sensul de mers către Dacia, astăzi – 17 mai 2021, în intervalul orar 13.00 – 18.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid și în cele mai bune condiții.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri