18.4 C
Constanța
luni, 27 mai 2024

Direcția Generală de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale strânge fonduri pentru ca 100 de copii defavorizaţi să ajungă la mare!

spot_img

Trebuie citit

spot_img

Ca în fiecare an, în perioada de vară, Direcția Generală de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități din cadrul AEDOPS ROMÂNIA  pregăteşte surprize plăcute celor defavorizaţi de soartă. În acest scop, se derulează în prezent o campanie de strângere de fonduri, menită să-i ajute pe copii din mediile sociale sărace, pentru a ajunge într-o tabără de vară ce se va desfăşura în staţiunea Eforie Sud din Constanţa.

Cu această ocazie, Mihai Căldăraru, Directorul General al Direcției Generale de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale a declarat că sunt necesare pregătiri minuţioase, deoarece aici este vorba de aproximativ 100 de copii şi totul trebuie organizat cu mare atenţie şi multă seriozitate. 

Pentru a-şi atinge scopul organizării acestei tabere devenită tradiţie, toată conducerea asociaţiei este implicată în strângerea de fonduri, şi îi roagă pe toţi cei care vor să ajute, să îi contacteze pentru eventualele sponsorizări ce pot duce la buna desfăşurare a acestei iniţiative lăudabile. Tabăra de vară pentru copii face parte din campania “DĂRUIEȘTE UN PIC DE SOARE NU TOTALĂ NEPĂSAREA”.

Cei care vor să ajute, pot contacta Asociaţia Europeană a Drepturilor Omului și Protecției sociale  la numerele de telefon: 0729.733.333, 0759.678.701.

spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri