-2.6 C
Constanța
luni, 30 ianuarie 2023

Consilieri de STRATEGIE. Tare

spot_img

Trebuie citit

Fostul prim-ministru Viorica Dăncilă și-a găsit un loc de muncă. Va fi consilierul de strategie al lui Mugur Isărescu, la Banca Națională Română. Ea ar urma să ocupe funcția de la 1 iunie, potrivit antena3. Consilier de Strategia de Sustenabilitate și Energie Verde este funcția de care Dăncilă o va ocupa la BNR. Aceasta ar urma să-l aibă coleg și pe Petre Roman.

Asta mi se pare interesant. Să ne-nțelegem: nu am o părere proastă despre doamna Dăncilă. Nu e atât de îngrămădită, pe cât au zugrăvit-o legendele urbane și mass media. Am cunoscut-o în campania electorală. Putere de muncă formidabilă, elocință, coerență, dar și ceva greșeli gramaticale. Sunt însă la fel convins că desemnarea ei drept candidat la prezidențiale a fost meci trântit de la început. Poate Dâncu și cei care au convins-o știu de ce… Nici ca prim ministru n-a performat rău.

Dar de aici până la a fi consilier de STRATEGIE al Guvernatorului BNR, e cale lungă. În privința lui Petre Roman, îndoielile sunt mai reduse. Nu c-ar fi fost un prim ministru mai bun. Dar măcar din misoginism…

- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri