25.4 C
Constanța
luni, 17 iunie 2024

În comuna Cumpăna se extind reţelele de alimentare cu apă şi canalizare

spot_img

Trebuie citit

Direcția Generală a Planului Național de Redresare și Reziliență a transmis notificarea de acceptare la finanțare a proiectului „Extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare menajeră în comuna Cumpăna, județul Constanța“.

Proiectul de investiție vizează extinderea infrastructurii publice de alimentare cu apă și canalizare pe străzile din comuna Cumpăna, în scopul creșterii gradului de acces al populației la servicii sigure din punct de vedere calitativ și cantitativ, în condiții de ocrotire a mediului înconjurător.

Astfel, proiectul Primăriei comunei Cumpăna are ca obiectiv extinderea sistemului de alimentare cu apă potabilă cu aproximativ 5,9 km și de canalizare menajeră cu aproximativ 6,7km, pe următoarele străzi din localitate: str. Centenarului, str. Independenței, str. Victoriei, Aleea Liniștei cu intrare din str. Veteranilor nr. 2A, Ion Creangă, Vasile Cârlova str. I.A. Basarabescu Capăt, Banu Mărăcine, Prelungirea Florilor, Crinului, Strajei, str. Zootehniei, Petru Rareș, Șoseaua Constanței (DN39E), Titu Maiorescu, Iancu Jianu.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri