-2.6 C
Constanța
miercuri, 8 februarie 2023

Felicia Ovanesian, făcută praf de USR: ”Orașului i-ar fi mult mai bine fără doamna”

spot_img

Trebuie citit

„După un an de tăcere asurzitoare, presărată cu postări agresive, aroganță cât cuprinde și o activitate febrilă caracterizată prin nimic, doamna Felicia Ovanesian, city-manager-ul municipiului Constanța a grăit în primul său interviu pe care l-a acordat în această calitate.

Am așteptat cu sufletul la gură să ne spună la ce a muncit în acest an, cum și-a sacrificat zile și nopți pentru binele orașului, cum a corectat neajunsurile trecutului, dar mai ales cât de bine sună viitorul tuturor în Constanța Altfel.

Dar ce să vezi? În loc de implementarea metodică și planificată a promisiunilor din campanie și a unei strategii coerente de viitor, am aflat că este „dezastru, calamitate, Primăria este în pragul prăbușirii”, că doamna nu are „capacitatea de a conduce o Primărie”, că nu înțelege aspecte vitale din viața orașului, precum termia, și multe alte vești „excepționale” menite să le confirme constănțenilor că au făcut o alegere bună în anul 2020 iar investitorilor că treaba merge și cetatea duduie.”

Întregul articol, AICI.

- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri