29.4 C
Constanța
luni, 15 aprilie 2024

Stelian Ion: “Șoseaua de coastă, proiect-paravan pentru rechinii imobiliari”

spot_img

Trebuie citit

“Toate semnalele de alarmă pe care le-am lansat în spațiul public cu privire la proiectul șoselei de coastă s-au dovedit a fi justificate. Așa cum a fost dezvăluit recent într-o anchetă publicată de jurnaliștii de la Dobrogea Live, miza lui Chițac și a consilierilor PSD și PNL cu acest proiect, votat în Consiliul Local, o reprezintă interesele imobiliare.

Emiterea a 12 certificate de urbanism pentru construcții pe taluzul Constanței arată foarte clar că Vergil Chițac nu a ieșit cu proiectul șoselei de coastă în beneficiul orașului sau al cetățenilor. Vorbim despre parcele de teren ce au fost atribuite ilegal de Radu Mazăre și pentru care primarul PSD-PNL, Vergil Chițac vrea să dea undă verde la construcții.

Observ că primarul Chițac forțează nota și riscă orice doar pentru a favoriza proprietarii terenurilor respective, în condițiile în care certificatele de urbanism nu conțin avize importante și necesare, cum ar fi de la Apele Române. Ne întrebăm ce interes personal are Chițac pentru a promova aceste interese imobiliare.

Asta este direcția în care vrea Chițac să ducă orașul. NU școli, NU grădinițe, NU spații verzi, NU parcuri, NU parcări, NU modernizării… Doar haos, bătaie de joc și susținere necondiționată pentru PSD și găștile de interese.”

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri