16.4 C
Constanța
sâmbătă, 13 aprilie 2024

Constanța nu merită să aibe un Spital Clinic de Boli Infecțioase?!

spot_img

Trebuie citit

Din 30 septembrie 2021 acest spital este lăsat pe mâna unui primar cu logica şi simţul utilității distruse, căci, cum ar putea un primar care nu a fost capabil să se ocupe de tăierea unor bălării in toată vara 2021, să se ocupe de o așa misiune imposibilă? Pentru primarul PNL, Vergil Chițac, sarcina de a se ocupa de acest caz al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase echivalează cu misiunea de a construi o stației spațială.

De aceea, am cerut mutarea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța în răspunderea ministerului sănătății fiindcă primarul din Odessa, cu toată bunăvoința în acordarea de ajutor Constanței bombardate, a comunicat dezamăgit că nu se poate ajunge la un conses cu primarul Chițac, acesta fiind tot timpul ocupat cu motanul Caramel, sau, când îl sună acesta doarme lângă motan. Așteptăm cu interes răspunsul domnului ministru Rafila după ce acesta va afla punctul de vedere al vrăjitorului din Oz, Arafat.

Mă gândesc că nu ar fi rău să constituim o platformă online în care să adunăm semnături prin care să cerem repunerea în funcțiune a acestui spital de importanță vitală pentru comunitatea Constanței.Ori, de ce nu, organizarea de proteste masive atât la ministerul Sănătății cât și la Consiliul Județean Constanța.

Deputat Dumitru Viorel FOCȘA

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri