15.4 C
Constanța
vineri, 23 februarie 2024

Antoniadis (Elpis Constanța) o nouă tentativă de intrare în… Cartea Recordurilor: Festivalul Elenismului și dans grecesc în 2023

spot_img

Trebuie citit

Președintele Comunității Elene „Elpis” din Constanța, Anton Antoniadis, a anunțat faptul că pregătește noi surprize pentru constănțeni pentru anul viitor.

Antoniadis își dorește ca Olimpiada de Limba Elenă, faza națională, să se desfășoare la Constanța – întrucât cea internațională rămâne bătută în cuie la Parlament, dar… cel mai important: Festivalul Elenismului să fie adus la malul mării, concomitent cu o nouă încercare de intrare în Cartea Recordurilor. Cele trei propuneri au fost înaintate deja conducerii naționale a Uniunii Elene din România: „Vom avea o ședință luna aceasta a UER, cu vicepreședinții, am trimis deja pentru ordinea de zi niște propuneri. În primul rând, am cerut ca Olimpiada de Limbă Greacă – faza națională – să fie ținută în Constanța. În al doilea rând: în perioada 1-15 septembrie (2023 – n.r.), Festivalul Elenismului să se țină tot în Constanța, să vadă toți constănțenii ce înseamnă festival adevărat, chiar dacă numai pe grecesc, unde vor fi toate comunitățile din România cel puțin 2-3 zile, în care vor dansa, cânta, distra etc.

Și dacă tot facem festivalul elenismului, nu este păcat să nu reedităm Guiness Book-ul acela și să facem un dans să-l avem în memoria constănțenilor? Dacă se va vota pozitiv, mergem înainte. Având un an de zile în față, este tot timpul să facem acest record în condiții mai mult decât optime. Singurul lucru care ne-ar putea încurca ar fi legat de vreme… De ce e bine în perioada extra-sezon? Pentru că vor veni mulți oameni din țară și din afară și să aibă o cazare mai ieftină pe litoral”.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri