17.4 C
Constanța
duminică, 19 mai 2024

Guvernanții PENALI se toarnă unii pe alții

spot_img

Trebuie citit

spot_img

Începe circul. De fapt, continuă. Pentru că, dincolo de apartenența de fațadă la „dreapta” (ce rău sună asta…), PNL și USR-PLUS se urăsc sincer.

Asta pentru că, dincolo de declarații fornăitoare și doctrine, ambele… trei (sic!) vizează (și) electoratul radical, extremist, intolerant, inflexibil. Că USR-PLUS e când de extremă dreapta, când de extremă stânga – hop și-așa – asta e altă poveste. La Constanța, de exemplu, la alegerile locale și parlamentare s-au bătut ca chiorii și și-au aruncat invective, refuzând să coalizeze împotriva „ciumei roșii” . Și în alte orașe la fel. Dar, treaba lor.

Însă acum, de mai bine de un an – negru, că nu mai e roșu – sunt împreună la guvernare. Din prima zi au apărut contrele și înțepăturile. Acum, și acuzele penale! Vlad Voiculescu, ministrul hipar al Sănătății, afirmă public că alegerile au reprezentat prioritatea maximă a guvernului PNL, populația fiind indusă și menținută în eroare în legătură cu incidența ratei Covid și expusă direct unor riscuri de îmbolnăvire, doar pentru realizarea acestor interese politice meschine. Doar asta i-a interesat! Nu sănătatea, nu educația, nu agricultura, nu oamenii, nu  economia!

„Ar fi important de clarificat și de când știe Vlad Voiculescu aceste lucruri extrem de grave și de ce înțelege să le folosească abia acum și doar ca instrument al disputei politice cu PNL… Aceasta nu doar în raport de împrejurarea că dacă știa de existența acestor ”artificii” și nu a spus nimic public, este un ticălos la fel de mare precum cei care le-au realizat și pe care îi critică acum, dar și de împrejurarea că, potrivit Codului penal, funcționarul public care, luând cunoștință de săvârșirea unei fapte prevăzute de legea penală în legătură cu serviciul în cadrul căruia își îndeplinește sarcinile, OMITE sesizarea DE ÎNDATĂ a organelor de urmărire penală, săvârșește infracțiunea de omisiunea sesizării (pedepsită cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă)…”, a spus avocatul Cristian Winzer, citat de DC News.

Prin măsluirea cifrelor, au murit oameni

„Faptul că cifrele au fost măsluite am semnalat noi, toată presa independentă, din luna decembrie 2020. Cu toții am condamnat organizarea de alegeri în plină pandemie. Așa ceva nu se întâmplă nicăieri în lumea civilizată. Ca urmare, rezultatul votului a fost unul profund distorsionat. Ce spune domnul ministru Vlad Voiculescu este atât de grav, încât, în orice justiție, acum ar fi trebuit ca DNA să înceapă ancheta. De ce spun acest lucru?! Prin măsluirea cifrelor, s-a forțat sistemul medical românesc și, practic, au murit oameni. Deci, trebuie să aflăm cine sunt cei responsabili. Cine a hotărât așa ceva? Cine își asumă răspunderea? Premier, în acel moment, era domnul Ludovic Orban. Deci, vorbim acum despre oameni care s-au îmbolnăvit și au avut sechele grave. Trebuie luate măsuri”, a spus Bogdan Chirieac, miercuri dimineață, într-o intervenție telefonică la Antena3.

Așa. Și, credeți că o să se întâmple ceva?! Au DNA-ul LOR dinainte de a ajunge la putere, au „Justiția” la picioare, au tot aparatul represiv la dispoziție. Hai să ne vedem de treburile noastre.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri