7.4 C
Constanța
miercuri, 29 noiembrie 2023

Ce  vede USR Constanța de la Felicia Ovanesian? Aroganțe, răutăți, minciuni

spot_img

Trebuie citit

“Mi se pare strigător la cer ca un om care nu a condus în viața ei 5, 6 10, 20, 30, 100 de angajați să fie city manager. Pe doamna Ovanesian nu o vede nimeni, iar noi nu vedem rezultatele, nu vedem absolut nimic. Nu vedem decât aroganțe, răutăți, minciuni!”, a declarat consilierul USR.

Atenționat fiind că trebuie să aducă dovezi când face acuzații legate de eventualele minciuni ale city managerului, Mihai Ochiuleț a precizat:   

„Mă refer la momentul la care am avut întâlnirea despre regulamentul din Peninsulă. Doamna Ovanesian a venit în sala unde erau consilierii USR, PNL și cei din aparatul primarului spunându-ne că domnul primar a anunțat că  nu mai avem ce discuta. Ne-a  zis… pa și la revedere și ne-a întors spatele!  Apoi am aflat că  nu a fost așa, că primarul nu a spus asta. Că a transmis cu totul altceva.”

Întrebat fiind ce consideră că a făcut city managerul Constanței pentru Constanța , până la acest moment, consilierul USR a făcut vorbire despre…poze.   

“Ce face pentru oraș? Îi pune pe angajații firmei de salubrizare să facă poze că au luat două  cartoane, că au făcut nu știu ce. Oamenii aceia, am discutat cu o parte din ei, mi-au spus: Domnule, ne obligă să-i trimitem poze că ea stă în birou acolo. Noi îi facem poze că așa ne-a dat ordin!  Îi dăm poze, poze peste poze să aibă ce să posteze, să zică că are activitate!”, a menționat  Mihai Ochiuleț.

Întregul articol, AICI.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri