15.4 C
Constanța
vineri, 23 februarie 2024

OMV a tunat, Klaus s-a executat! Austria și-a cerut tainul. „Ne înțelegem cu Virgil Popescu și cu matale nu?”

spot_img

Trebuie citit

Mai întâi Olanda. Apoi Suedia. Acum Austria. România a devenit vaca de muls a smecherilor care au ceva de vândut, a băieţilor deştepţi care vor facilităţi fiscale sau a samsarilor care stau la pândă să prindă ceva de cumpărat la preţ mic şi cu profit mare. Gen Portul Constanţa. Sau Hidrolelectrica. Mai nou ne ţin în şah cu admiterea în Schengen, iar lucrurile sunt evidente când delegaţia austriecilor de la OMV se cere în audienţă la Cotroceni, iar Klaus Iohannis se execută fără întârziere.

Curea: Olanda e o Columbie a Europei

Jurnalistul EVZ Mirel Curea atrage atenția că inamicul nr. 1 al țării noastre, Olanda, este cel mai puțin în măsură să critice nivelul de securitate pe care îl putem asigura la frontiere, având în vedere că e poarta de intrare a stupefiantelor pe bătrânul continent. „Olanda e o Columbie a Europei”. Jurnalistul consideră că deși se opune vehement accederii României în spațiul Schengen, batavii sunt cei care ar trebui să-l părăsească. „Ar trebui scoasă din Schengen. 80% din traficul de droguri din Europa tranzitează Olanda. Și drogurile și migranții sunt tot o problemă de frontieră”, a subliniat jurnalistul EVZ.

În aceeași intervenție, jurnalistul de televiziune Victor Ciutacu a comentat astfel: „în continuare rușii tropăie la olandezi. Olandezii sunt măgari”, cu referire la afacerile cu gazul rusesc pe care autoritățile olandeze le derulează în pofida sancțiunilor dictate de Uniunea Europeană. (…)

Cristoiu a avut dreptate

Luni, în emisiunea Cristache și Cristoiu, jurnalistul și analistul politic Ion Cristoiu a anticipat că România va scăpa de MCV, lucru confirmat marți de anunțul Comisiei Europene. Acesta ar fi primul pas pentru primirea noastră în Schengen, consideră reputatul gazetar.

„Cred că ei vor ceva de la noi. În legătură cu Schengen-ul care este cel mai mare obiectiv al actualei coaliții și al lui Iohannis. Dacă nu intrăm, e Stalingradul” acestui regim, dar va fi și un dezastru pentru Uniunea Europeană, de asta eu sunt sigur că intrăm. Probabil cu un MCV. Până acum nu am avut nicio obiecție”.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri