8.4 C
Constanța
miercuri, 28 februarie 2024

Țuțuianu: Constanța are nevoie de locuri de parcare!

spot_img

Trebuie citit

Marius Horia Țuțuianu, deputat PSD Constanța, consideră că municipiul reședință de județ are nevoie de locuri de parcare. Dar nu masacrând spațiul verde, așa după cum exemplifică parlamentarul constănțean, prezentând fotografii din zona Parcului Tăbăcărie. Acolo unde spațiul verde a început să fie betonat.

“Constanța are nevoie de locuri de parcare, o știm cu toții. Dar nu așa.

Nu masacrând spațiul verde pentru a crea câteva locuri de parcare, în încercarea disperată a unui primar habarnist de a estompa valul nemulțumirilor.

Constanța este sufocată de betoane. Nu ne ajung, mai turnăm altele, omorând puținul verde ce ne-a mai rămas?

Nu învățăm nimic din greșelile altora?

Imaginile sunt surprinse zilele acestea, în Satul de Vacanță, în vecinătatea restaurantului Nord.

Zona face parte din Parcul Tăbăcăriei. Până acum ceva vreme, era spațiu verde, erau copaci acolo, spun oamenii.

Astăzi nu mai sunt. Vedem doar straturi de pietriș bine bătătorit, pe care urmează a se turna beton, în încercarea de a amenaja, cel mai probabil, câteva locuri de parcare.

Asta, în timp ce primarul habarnist se laudă că va amenaja noi parcuri. Le-am pierdut numărul, atât de multe au fost promisiunile. Și cu ele am rămas, pentru că, în mod concret, nu am văzut nimic. Poate doar alte betoane, așa cum vedem în imaginile acestea.

Păi, n-ar fi bine, dle Primar Chițac, ca, în timp ce ne fălim cu proiecte frumos desenate pe hârtie, să avem grijă de ceea ce avem deja?

De Parcul Tăbăcărie spre exemplu? Să mai punem niște gazon unde e cazul, să ne batem puțin capul să rezolvăm problema cu malul?

 Dar cu betonul e mai simplu, nu?

Desenăm două dungi pe asfalt, închideți gura constănțenilor care vor noi locuri de parcare și mai scăpați și de problema îngrijirii spațiului verde sau a irigatului. 

N-ar fi mai bine, dle Primar Chițac, să vă puneți echipa din Primărie la treabă să facă niște proiecte de amenajare a unor parcări, unele adevărate, supraetajate sau subterane, așa cum vedem pe la alții, nu doar desenate pe asfalt așa cum se poartă la noi?!

Sau să mă adresez mai bine dnei Ovanesian?”, a transmis Marius Horia Țuțuianu

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri