16.4 C
Constanța
sâmbătă, 13 aprilie 2024

Fudulia moare, dar nu se predă!

spot_img

Trebuie citit

În urma articolelor de ieri din presa constănțeană, pe tema pe care Metropola Constanța a publicat-o în premieră AICI, deștepții liberali din Consiliul Local au mai tăiat din coada câinelui.

În sensul că au realizat cât de STUPID e să bochezi un ditamai bulevardul, chiar și cu scopul nobil de a face piciorul mic prin mersul pe jos, de la Capitol până în piața Ovidiu, și au modificat proiectul de hotărâre, că vom face opturi cu trotineta pe mijlocul bulevardului doar de la farmacia Miga-n în jos, pe un mal frumos, Negru-Varză trece, Cu tovarăşi zece, Nouă consilieri mari, Calfe şi zidari, Şi cu Chițac, zece, Care-i şi întrece.

Zic asta, pentru că au lăsat o portiță prostiei care stă să le dea pe-afară, la Art. 1 alin 2, unde zice letopisețul: „Etapa a II-a – în funcție de impactul generat de prima etapă (pe care-l bănuim vag, n.n.) se va extinde restricționarea traficului li pe tronsonul cuprins între bdul Tomis/bd Ferdinand (zona Miga – da’ de ce nu până în Tomis Nord?!?), în perioada 1 mai – 15 septembrie (deci au scurtat și perioada, că era prea de porc…), în zilele de sâmbătă și duminică, între orele 9:00 și 23:00.” Hopa!, deci nu mai e de vineri după-amiaza, până luni noaptea la 2!?

Art. 3: Etapa a doua a programului „Constanța Coffee Break” (mai bine îi ziceau Break Down…) va fi implementată prin dispoziție de primar”. Deci, la dracu’ cu votul în Consiliu.

Mișto. Puteți să-mi mulțumiți, mie și colegilor care au preluat știrea după mine, altădată.

P.S.: Și vă mai dați la gioale și cu locurile de parcare de pe bulevardul Tomis, cele mai scumpe ca tarife, tocmai în weekend și-n sezon estival, cînd vin turiștii. Pe care le indisponibilizați!? „Meseriașilor”!

Articolul precedent
Articolul următor

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri