Înainte de a merge la bulgari românul nu mănâncă trei zile ca să facă loc pentru orgia culinară de la all inclusive.
Când bate gongul care dă startul micului dejun e primul în restaurant ca să fie sigur că apucă din toate. Nu se îndepărtează prea mult de hotel pentru că între mic dejun și prânz este și o gustare. Și nu poate să o rateze, că doar a plătit.
La prânz se pune la masă cât mai aproape de vitrina cu potol, ca să poată să facă refill cu ușurință de câte ori vrea. Se rostogolește până pe șezlongul de pe marginea piscinei și așteaptă cina. Plimbarea de seară se va termina brusc până la ora 19 când începe cina și e seară tematică, mediteraneană cu fructe de mare. Ar prefera niște sarmale cu mămăliguță dar măcar sa facă niște poze de insta pentru fraierii de acasă.
Ce plajă, ce plimbare, ce hoinărit prin împrejurimi? Haleala, vere! Ăsta e dezideratul suprem la all-inclusive pentru românul veșnic fomist. Românul care, după ce a luat 5 kile în 5 zile, va scrie o recenzie nasoală pe booking:
„Frumos, dar se putea mai bine la mâncare”.