18.4 C
Constanța
luni, 27 mai 2024

„Dacă aș fi primar pentru o zi, v-aș amaneta pe toți și nici nu ați ști!?”

spot_img

Trebuie citit

spot_img

Sub acest slogan pare să se desfășoare mandatul primarului Vergil Chițac. Edilul Constanței tocmai ce a achiziționat 125 de refugii pentru stațiile de autobuz la prețul de 84.592 de lei, TVA inclus. Adică 17.334 de euro. Cât o garsonieră, cum ar spune oamenii răi care nu apreciază un shopping de calitate.

Evident, primarul se mândrește pe Facebook cu marea realizare, dar când este întrebat de preț, răspunde evaziv: ”13.000 euro, dacă îmi aduc bine aminte”. Adevărul e că ce rost are să-și umple capul cu detalii din astea minore. Dacă le cumpăra din banii lui știa la cent, dar așa, din banii fraierilor nici nu contează prețul, care este 17.334 euro, nu 13.000 euro.

Constănțenii sunt încântați de noile refugii și nici măcar nu se întreabă de ce au fost demolate cele vechi, care erau montate gratis de o firmă de publicitate și care erau într-o stare foarte bună. (…)

În orașele din Europa, sunt montate de marii operatori economici din zonă, gratuit, în schimbul amplasării de publicitate în interior.

Dacă l-ar fi interesat să facă economie la bugetul orașului, Vergil Chițac ar fi putut să apeleze cu ușurință la Kaufland, LIDL, Metro, Carrefour, Mega Image,Vodafone, ENEL, E-on, etc, Să fiți convinși că nu l-ar fi refuzat nimeni, ba chiar ar fi plătit chirie pentru spațiile respective. Pe noile stații găsim reclamă cu Primăria Constanța. Intelgent, nu?

125 de bucăți înmulțit cu 17.334 înseamnă 2.166.750 euro. Banii din taxele și impozitele constănțenilor, bani munciți.

În ritmul ăsta, la finalul mandatului lui Vergil Chițac avem toate șansele să ne trezim cu falimentul în Primăria Constanța.

Mai multe detalii, AICI.

spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri