7.4 C
Constanța
joi, 23 martie 2023

Ovanesian: Constănțenii trebuie… educați! „Nu ne-am consultat cu oamenii, pentru că oricum nu erau de acord!”

spot_img

Trebuie citit

În condițiile din prezent, se impune menținerea suspendării aplicării regulamentului din Peninsula Constanța până la încheierea definitivă a procesului pentru anulare.

De altfel, apărarea Consiliului Local Municipal Constanța – redactată de facto de city-managerul Constanței, Felicia Ovanesian – a invocat constant acest studiu de impact, pe care nu l-a văzut nimeni. În întâmpinarea CLM, referitor la acest studiu, exprimarea este halucinantă: „Evident că studiul nu poate avea ca obiectiv interogarea persoanelor implicate în legătură cu acordul lor pentru implementarea unor restricții, fiind mai mult decât evident ce va răspunde o persoană atunci când este întrebată dacă este de acord cu o restricție”. (…)

CLM a utilizat – literalmente – o minciună, susținând faptul că a amenajat locuri de parcare în afara perimetrului peninsulei: „Eliberarea unui singur permis pentru fiecare unitate locativă nu discriminează, în condițiile în care domeniul public nu poate fi afectat exclusiv de locuri de parcare. Au fost prevăzute locuri de parcare situate în afara perimetrului Peninsulei, iar ocuparea acestora în baza unei taxe de parcare nu este o împrejurare discriminatorie”.

În fața unei asemenea apărări, este lesne de înțeles cum avocații riveranilor zonei peninsulare, Mirela Doicescu și Emil Tatu, au avut sorți de izbândă într-un timp foarte scurt.

Întregul articol, AICI.

- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri