7.4 C
Constanța
miercuri, 29 noiembrie 2023

16.640 lunar pentru un viceprimar care doar deschide clanța!

spot_img

Trebuie citit

După ce preț de doi ani și jumătatea a  tăcut mai abitir ca decedatul în păpușoi, viceprimarul Florin Cocârgeanu pre nume USR-ist a început să grăiască. Și asta  doar pentru că primarul Vergil Chițac l-a “amuțit”’ la capitolul atribuțiuni de serviciu.

Mai  direct spus l-a lăsat fără obiectul muncii! Nu că anterior acestei decizii s-ar fi văzut mare lucru de pe urma lui, în materie de administrație publică locală…

Dar în urma unui protocol pe care, de altfel, îl încalcă ambele părți cu multă abnegație – când USR, când primarul Chițac – prestațiile Cocargeanului au fost la capitolul etc bașca ș.a.m.d. Chestiune care, pare-se,  nu l-a deranjat foarte tare. Spunem asta pentru că nu am auzit să-și fi sfâșiat cămașa useristă atunci când a fost ușuit din biroul de viceprimar, cum nu s-a pomenit nici de vreo autoflagerare întru răscumpărarea păcatelor legate de aberantele regulamente la care a fost parte.

Ca să nu mai amintim că nu i s-a mișcat vreun mușchi de pe fața-i de viceprimar, atunci când administrația Chițac le-o trăgea… administrativ consilierilor USR la fiecare ședință, punându-le la dispoziție hotărârile de consiliul cu doar câteva ore înaintea votului. (…)

Dincolo de aceste “amănunte” rămâne o întrebare la care cineva chiar trebuie să dea un răspuns: de ce să fie plătit un viceprimar care nu face ceva? Mai mult decât atât, de ce sunt obligați constănțenii ca, din taxele și impozitele vărsate în bugetul primărie, să îi asigure Cocârgeanului un venit lunar, fără ca acesta să miște vreun deget?  Și nu orice sumă ci 16.640!

16.640 doar pentru ca să apese clanța de la ușa biroului său la venire și la plecare. Aferim conașule! Sau,  mai pe românește spus, trai nineacă pe banii constănțenilor…  

Măriuca ANDRONE

Întregul articol, AICI.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri