18.4 C
Constanța
duminică, 19 mai 2024

Primăria Constanța desființează zeci de locuri de parcare din centrul orașului. Până acum a desființat SUTE

spot_img

Trebuie citit

spot_img

Primăria Constanța desființează mai multe locuri de parcare de pe strada Mircea cel Bătrân.

„Nevoia de fluidizare a traficului rutier și lucrările de modernizare aferente proiectului „Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanța” au determinat Primăria Constanța să ia decizia instituirii unor noi reglementări pe strada Mircea cel Bătrân, tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și bulevardul Mamaia. Bine, dar fără a oferi soluții, mai exact de a înființa ALTE locuri de parcare, în aproape aceleași zone.

În realitate, demersul se încadrează în inițiativa europeană tâmpită și aparent ecologistă, de a descuraja traficul auto în centrele orașelor. Tote ar fi bune și frumoase, dacă am avea un transport public decent, rapid și ritmic, cu benzi de circulație dedicate și trasee bine gândite (exemplu: de pe str. Soveja nu ajunge direct niciun autobuz la Vivo, ocolește juma de oraș…)

„Ne cerem scuze constănțenilor pentru disconfortul creat și facem apel la bunăvoința participanților la trafic. De asemenea, recomandăm conducătorilor auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.”, a mai spus primăria. Puteți să vă cereți scuze o mie de ani – tot veți rămâne în memoria constănțenilor ca niște HAHALERE.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri