9.4 C
Constanța
miercuri, 28 februarie 2024

Aștept să mor de vaccin, când mă pasc alte pericole…

spot_img

Trebuie citit

Aflu, de pe-aici, din postări rostogolite, că, vaccinat fiind, fac parte dintr-un eșantion care stă să crape…

Am avut Covid de măcar două ori, în sensul că de două ori am știut. Prima oară când nu era neapărat comod emoțional să ai, am fost și internat câteva zile, în noiembrie 2020, cu 37.4 febră care nu scădea în izolarea de acasă. După internare, n-am mai avut febră, nu că mi-ar mai fi luat-o cineva, se rezumau la saturație care era okay. Am fost tratat cu antibiotic care cred că se dădea la cai și alte medicamente, Kalentra, malentra… nu m-a durut nimic, nu m-am stricat la stomac, nu m-am cufurit pe mine. În câteva zile, după ce am fost plimbat cu patul ba lângă frigider, ba lângă intrarea în budă, s-a considerat că îl ocupam degeaba, bine, pa.

M-am vaccinat de 3 ori, dependent fiind de mișcare în interiorul și în exteriorul urbei de domiciliu. N-am simțit nicio îmbunătățire a apărării împotriva covidului, ba a doua oară l-am agățat vaccinat de 3 ori fiind, bine mersi. Fiind mobil, la muncă și nu neapărat fan al călătoriilor de plăcere, n-am simțit covidul deloc. Ba, am mai extras și beneficii, din martie 2020 nu mă mai uit la știri absolut deloc.

A fost o mega manglă? Sigur, un periculos experiment social global. Suntem prea mulți, consumăm prea mult, deranjăm planeta, e nevoie de ceva ordine, s-au găsit s-o facă ăștia care au identificat 100 de variante de sex la oameni. Care ăștia militează pentru mașini electrice deși ele, în termeni reali, nu pot fi folosite și par a avaria planeta o idee mai rău decât dieselul euro -1…

Cu războiul ăsta televizat tind să cred că se întâmplă din aceleași cauze. Uitați-vă ce zgomot, ce freamăt… Planeta înfometată din cauza cerealelor ucrainene. Care cereale ucrainene înseamnă 3 procente din volumul global… Iar toți experții în nimic ne explică, dar toți, absolut toți, pe punctaj… Foame, tristețe, jale, tovarăși.

Resursele trebuie să poarte un cost al proiecției de viitor, nu costul contabil, în definitiv. S-a rezolvat, totul e la dublu. Și nu e ca și cum e ceva nou, toate războaiele au făcut fix același lucru.

Revenind la vaccin și ce voi păți din cauza-i… ultimele săptămâni înainte de concediu am înotat între 9 și 15 kilometri pe săptămână într-un bazin de 21 de metri unde m-am învârtit CALM, ca ventilatorul, agresat de fermenți, nu numai români, de-o proastă creștere agresivă, aproape palpabilă.

Fac eforturi, deci, să dau o șansă vaccinurilor, dar nimic până acum.

Iar dacă voi lăsa docul la apă, nu se va întâmpla din cauză că am în dotare măcar vreo 15 kile pe care nu ar trebui să le am sau din cauza stresului indus de 8 ani de procese inventate de cooperativa de la drept prin beneficiari de pensii speciale sau de asaltul cretin pe care un stat populat de imbecili în funcții de decizie sau execuție îl derulează zi de zi pe fiecare dintre noi, nu…

Va fi, sigur, din cauza celor trei vaccinuri, tovarăși. Bine că am lămurit-o.

Laurențiu MIRONESCU

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri