18.4 C
Constanța
luni, 27 mai 2024

Parcarea din Mamaia și manipularea grosolană a primarului liberal Vergil Chițac

spot_img

Trebuie citit

spot_img

Parcarea în Mamaia costă 4 lei pe oră. Prima jumătate de oră într-un interval de 24 de ore este gratuită. Asta spune și regulamentul de parcare, și aplicația prin care se plătește, și parcometrul. Mii de constănțeni și turiști au plătit acest tarif.

În ciuda evidenței, primarul Constanței, Vergil Chițac, PNL, spune că cei care afirmă cele de mai sus dezinformează. Pe ce se bazează? Edilul subliniază că hotelierii pot închiria locuri de parcare cu 499 de lei pe lună, ceea ce ar însemna undeva la 17 lei pe zi, iar aceste locuri de parcare pot fi oferite turiștilor care se cazează la ei.

Din totalul de peste 7.000 de locuri din Mamaia, numai o mică parte au fost închiriate de turiști. Cu toate acestea, primarul afirmă public faptul că parcarea costă 17 lei pe zi.

Evident, primarul este cel care dezinformează. Sau manipulează. (…)

Afirmațiile primarului PNL sunt aberante. Dacă spui că parcarea este 17 lei pe zi, ea fiind de fapt 94, de ce nu ai făcut de la bun început un regulament în care să se stipuleze clar că parcarea costă 17 lei pe zi? Cu posibilitatea de a plăti și fracții pe zi (acum nu se poate). Dacă parcarea ar fi costat 70 de bani pe oră (cam atât iese la un calcul simplu), probabil că nu ar mai fi avut nimeni nimic de obiectat. Dar când costă cât jumătate din camera de trei stele, te întrebi, precum Mohammad Murad, ce ai făcut ca să ceri suma asta? Și ajungi să-i ceri demisia, pe bună dreptate, ca să nu mai distrugă ce a rămas din Mamaia.

Întregul articol, AICI.

spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri