24.4 C
Constanța
luni, 15 aprilie 2024

Porcăiala din Primăria Constanța continuă

spot_img

Trebuie citit

Continuă, între USR și PNL, cum ar fi continuat și între PSD și Pro România, de exemplu. Noroc că ultima a sucombat, așa cum o va face și USR-ul lui Barna, după ce toți bărbații din partid vor naște, sau măcar vor încerca, printr-un scremut, care le e mult mai mult la îndemână.

Și totuși, lupta fratricidă (aiurea…) are și ramificații colaterale, care ies din sfera îngustă a luptei de partid(e). Fiindcă Feliciul nu e nici iapă, nici măgar (sic!)… Se avântă în luptă, evident de partea Chițacului și alor lui, demn(ă?) de o cauză mai bună. Consumă o energie cu care s-ar putea mobiliza, de exemplu, să scoată o fată la cofetărie, să-i dea un suc. Vorba unui comentator de pe facebook, mai direct chiar și decât mine: „Bă da’ nu înțeleg în plm cât de retardă… Are pe mână unul din cele mai mari orașe din tara și ea stă să scrie pe facebook kkturi pentru nimeni din drum!”

Despre ce e vorba? Despre o postare, pe pagina personală, dar care va face mult bine alianței toxice PNL-USR și orașului Constanța, în general:

„Consilier USR Constanta: „primăria Constanta a achiziționat 8 motocoase pt 150 ha spatii verzi! „

Nu, pui mic! Primăria Constanța a achiziționat 8 motocoase pt 15 asistați sociali, media celor utilizați la spații verzi! Primăria nu are angajați muncitori necalificați pt spații verzi, serviciul este externalizat! Dar cum să ajungi la un asemenea nivel de înțelegere/înțelepciune după doar 8 luni de „consiliere”?!

Și da, primăria a achiziționat pentru că nu există niciuna în primărie!

Dar și pentru ca viceprimarul USR cu atribuții în materie de spații verzi a „uitat” să achiziționeze fie doar și o singură motocoasă!

A, scuze, am uitat: viceprimarul USR cu atribuții (expres solicitate) în materie de spații verzi, e in concediu.

După 7 luni de scris la raportul despre situația economico-socială a Constanței si 4 (tot luni) de scris la regulamentul de acces în stadion (ambele fără „finalizare”!)

Și 8 de când n-a comandat nici măcar o motocoasă.

Da, aveți încredere!

„Hoțul strigă hoții!”

PUI MIC?!? E clar, duamna are veleități literare, mai ceva ca Brătescu Voinești, ăla cu puiul eco. FĂRĂ FINALIZARE?! Wow, îndrăzneț! Stadion?! Asta era prioritatea Constanței?!?

Avem cele mai bune locuri, în primul rând, la cel mai prost film care a rulat în oraș vreodată. Pe pielea noastră. Dac-am fost idioți?!

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri