ARTICOLE DESPRE
reteta
Ghiveciul, despre tot ce are mai bun pământul
Inspirația vine de te miri unde....de data asta vine de la un politician... I-am promis că scriu azi o rețetă de ghiveci, în amintirea...
Vine Paștele! Și?! Supă de ceapă!
Unele lucruri sunt atemporale, sunt ieșite din limitele lumești ale universului fizic și există în afara unui timp. Așa e, în simplitatea ei, supa de ceapă.
Dacă femeia e o fritatta, bărbatul e un… iepuraș
Dacă tot am identificat femeia în mâncare după culoare, consistență, ingrediente, amestecul de arome și toate alea, m-a tot frământat întrebarea despre partea asta a gardului, că suntem din grădini zoologice diferite.
Ce este și ce vrea ele mămăligurile, care este
Nu oricine poate face un mămălig, așa cum nu oricine poate sculpta Coloana Infinitului.
Despre frică, degete crenwurst, delicatețe, masculinitate, feminitate. Pavlova
Dacă ai ca mine degete tip-crenwurști, te ferești dintotdeauna de chestiile fine. Ajunge să-ți fie frică de ele. Nu bagi ață în ac, nu...
Rețeta bio, de casă, a nemuririi
Am primit pe e-mail următoarea tâmpenie:"Rețeta nemuririi a fost descoperită! Specialiști din întreaga lume au cercetat zeci de ani fiecare părticică a vieții noastre...
„Vrei coaste, coaste îți dau, sau pielea ți-e rudă cu luna!”
Cum sa faci acasă, mai bune ca la restaurant.Ți-au plăcut coastele alea de porc din oraș? Bune, nu? Ghinion, vorba’ neamțului, restaurantele s-au cam...