7.4 C
Constanța
vineri, 19 aprilie 2024

S.O.S. turismul românesc de la malul mării!

spot_img

Trebuie citit

Nu mai stați degeaba, domnule primar Chițac!

Antreprenoriatul constănțean din zona HORECA este în moarte clinică! Nu vă mai bateți joc de constănțeni! Oamenii asteaptă măsuri de sprijin, nu să blocați autorizațiile de funcționare în Mamaia și satul de vacanță!

Cereți Guvernului PNL-USR – unul departe de a fi în interesul românilor și care vine de-a valma cu măsuri periculoase și inconștiente – să se oprească! Anularea voucherelor de vacanță este o decizie proastă, menită să îngroape turismul românesc. Sub amăgitoarea mască a “salvării” bugetului, această măsură ar atrage anihilarea mediului de afaceri constănțean, deja firav, asemenea unui bolnav la aparate. Este nevoie ca acești bani sa fie infuzați in economia turismului constănțean!

Vă mai aduc aminte, domnule primar, orașul Constanța este un oraș turistic și va avea de suferit din cauza măsurilor devastatoare luate de acest guvern! Voucherele de vacanță reprezintă oxigen și un exemplu de succes pentru susținerea turismului local și a întreprinzătorilor HORECA. Este vital ca aceasta măsură să rămână și în 2021 ca o sursă de supraviețuire pentru litoralului nostru. Nu, nu este un moft, este o normalitate în acest context de criză.

Vă solicit de urgență să luati atitudine și să vă bateți pentru orașul nostru! Fiți partenerul mediului de afaceri! Nu contribuiți la sufocarea celei mai importante surse de venit a orașului nostru!

Costin Răsăuțeanu

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri