30.4 C
Constanța
luni, 17 iunie 2024

Delirul Feliciei Ovanesian. Acuzații grave la adresa PolarisM Holding

spot_img

Trebuie citit

…delir, prin care Felicia Ovanesian a acuzat compania de salubritate de toate relele pe pământ, în multe dintre aceste acuzații fiind contrazisă chiar de subordonații din Primărie, fapt ce a stârnit și mai multă confuzie în rândul consilierilor. (…)

”Până în 2020 au agreat să folosească GPS-uri, acum nu mai vor. Din rezultatele efectuate pe gps și măsurători rezulta că nu-și fac nici 30 % treaba.”

”De o lună de zile le spun că bulevardul Tomis trebuie curățat înainte de ora 7, pentru că intră cu mașinile și-mi blochează tot traficul. Polarisul nu este în stare să aibă bulevardul Tomis de la capitol până spre port Curățat la ora 7. Eu pot să-i pun să lucreze numai noaptea. Nu sunt în stare să lucreze 2 km până la ora 7.”

”Scrie expres că trebuie să repare platformele, nu vor să le preia. Trebuie să repare coșulețele de gunoi, Nu vor.” (…)

”Afirmațiile la care faceți referire sunt profund nedrepte și calomnioase, dar mai ales, sunt niște acuzații fără fundament. Ne rezervăm dreptul de a solicita despăgubiri consistente tuturor celor au afirmat acest neadevăruri. Vom analiza cu atenție imaginile și ne vom adresa apoi justiției pentru a ni se face dreptate.”, au răspuns reprezentanții companiei Polaris.

Întregul articol, AICI.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri