8.4 C
Constanța
sâmbătă, 2 martie 2024

„Constanța nu a încăput pe mâinile unui liberal, ci pe cele ale unui comunist pur-sânge!”

spot_img

Trebuie citit

Andrei Popescu, fost consilier local Gică-Contra în unul din mandatele trecute (am și uitat care, ceea ce este bine…) a reacționat la „acțiunea de exproprierea a unor terenuri/construcții din municipiul Constanța, fără hotărâri ale instanței, doar sub pretextul unor așa-zise cauze de utilitate publică care nu sunt enunțate explicit, nu are nicio legătură cu utilitatea publică, ci cu utilitatea de grup organizat și răfuieli personale.”

După ce a pus umărul la demolarea fostei administrații locale, acum denunță și înfierează „grupul condus de Vergil Chițac , care și-a vopsit părul din roșu în galben, însă năravul i-a rămas neschimbat.”

„Poți scoate oamenii din comunism, dar nu poți scoate comunismul din oameni”. Această frază, a cărei paternitate îmi scapă, pare să fi fost croită pentru actualul primar al Constanței, Vergil Chițac.

Știm chiar de la domnul amiral de uscat că, încă din anul IV de facultate, a fost un mândru membru al Partidului Comunist. Timpul a trecut, România a evoluat, mai puțin el, primarul nostru accident, care tot acolo este, tot în acele vremuri trăiește.” (…)

„Ajung 4 ani de liberalism-comunistoid!”, conchide Andrei Popescu, fondatorul și el al unei Asociații. Că dă bine.

Articole similare

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele stiri