29.4 C
Constanța
luni, 15 aprilie 2024
- Advertisement -spot_img

ARTICOLE DESPRE

emil tatu

NU. Capul sus, Constanța!

În viață avem mereu alegeri, suntem mereu puși în fața unor opțiuni, iar ele ne dau măsura a ceea ce suntem, ne definesc într-un...

Rețetele lu’ Tatu. Nivelul următor. Creația. Sandvișul Canaupita

Orice evoluție pornește de undeva. Întotdeauna există un punct zero, un “de la capăt”, o resetare, undeva cândva ceva face mereu click sau cum...

1 Decembrie. Rețetele lu’ Tatu. Cei ce ne-au dat nume. Ceafa cu cartofi prăjiți

„Da’ câți bursuci sunteți voi la financiar? Răspuns: Noi doi, și-o bursucă la casierie! Ei bine, așa eram noi, doi bursuci și-o bursucă la bucătărie, mama. După niște zeci de ani, noi tot așa ne „alintăm”: bursucule.

Rețetele lu’ Tatu. Vremea parizerului. Pizza adâncă, pizza lu’ mama. Chicago style

Ai citit titlul? E cu parizer. Dacă strâmbi din nas la citirea cuvântului, pentru tine se termină aici articolul. E despre parizer. Și despre...

Rețetele lu’ Tatu. Ciabatta. Udă, greu de manevrat dar delicioasă

Cred că de la ultima rețetă a curs cea mai lungă perioadă de secetă de cuvinte de când m-am apucat de scris rețetele astea....

Rețetele lu’ Tatu. Dobrogea de ziua ei. Plachie de crap cu dilemele ei

M-am născut între Dunăre și Marea Neagră. Mai aproape de mare decât de fluviu, dar pe târâm dobrogean. Spun asta cu mândria unuia care...

Rețetele lu’ Tatu. Regina ciorbelor pescărești. Storceac

Ciorbele pescărești ni le-au dat slavii  pripășiți pe-aici, rușii lipoveni și comunitatea veche a ucrainenilor din nordul Dobrogei. Borșul de pește lipovenesc e o fiertură cumva previzibilă și ternă dacă mă întrebați pe mine și nu încape comparație cu unicitatea storceak-ului.

Rețetele lu’ Tatu. Invazia rusească. Boeuf Stroganoff

Băi, nici războaiele nu mai sunt ce erau odinioară. Uite, de exemplu ăsta care nu mai vine, de ori e Putin un player d-ăla...

Rețetele lu’ Tatu. Mama Poulard și ouăle ei pufoase

Hai că v-am făcut să deschideți articolul. Mulțumesc, ați ajuns unde trebuie, în zona de pseudo-gastronomie în care îmi place mie să mă învârt....

Rețetele lu’ Tatu. De la băutura zeilor la batonul copilăriei. Ciocolata

Cred că ăsta e ultimul subiect de care m-aș fi apucat să scriu dacă nu mă lovea, din nou, providențial, universul în înțelepciunea lui...

Ultimele Stiri

- Advertisement -spot_img